Wordmint -створення головоломок для уроку за 1 хв.(+ оновлення)

 



Wordmint- онлайн сервіс для створення головоломок для друку.Сервіс простий у використанні,безкоштовний,підтримує кирилицю та дає змогу з одного завдання створити багато різнотипових. Реєстрація проста та інтуїтивна.


Допомагає швидко створити гру чи завдання для уроку, завантажити (word , pdf) або одразу роздрукувати з сайту.
За допомогою сервісу можна створити такі типи головоломок:
-філворд;
-кросворд;
-скребл;
-бінго;
-знайди відповідності;
-робочий аркуш.

Оновлення: Сайт оновив умови використання для нових користувачів.Як отримати доступ до усіх можливостей Wordmint безкоштовно,дивіться у відеоінструкції нижче👇



1.Філворд-це угорський кросворд, головоломка, в якій потрібно знайти всі слова, вписані в квадратну сітку. Вам потрібно лише додати свої слова з теми , ввести назву філворду та обрати розмір поля головоломки.Система сама створить головоломку, ви можете відкоригувати напрям читання закодованих слів(складність ). Приклади філвордів можна завантажити тут👉Географічні філворди.
Ви можете створити філворди без підказок,або додавши їх(перелік слів ,які потрібно знайти):



2.Кросворди- вводимо запитання та відповіді , генеруємо кросворд. Можна обрати різні шаблони ( з малюнком чи без)


Ми можемо завдання з кросворду перетворити автоматично у гру скрамбл, бінго, робочий аркуш,
обравши у функції "експорт" потрібну нам дію.
 3.Скрамбл- головоломка  у якій ви повинні відгадати зашифроване слово( букви у заданому слові перемішуються у довільному порядку)
.

4.Бінго - гра,яку можна використати для повторення матеріалу. У сервісі вводите слова(терміни), а система автоматично генерує ігрове поле унікальне для кожного учня( потрібно ввести число учнів і система створить індивідуальні поля для кожного). Роздрукувати можна одразу з сайту.
5. Завдання"Знайди відповідності"-  кросворд можна автоматично перетворити на завдання для пошуку відповідностей або на аркуш опитування.





Детальні інструкції щодо роботи з сервісом дивіться на YouTube каналі.  Розвиваємо ІКТ -навички разом! Підписуйтесь!







Коментарі

Популярні публікації