Planeta 42 - Науково-популярні ігри з предметів природничого циклу


 Вебсайт «Планета 42» https://planeta42.com/  містить понад 800 ігор, головоломок і вікторин для вивчення цікавих і корисних тем з різних галузей навчання. Безкоштовні навчальні онлайн-ігри, які не потребують реєстрації. Ігри для учнів, які допоможуть на уроках. Швидкі, веселі ігри, тести, головоломки, вікторини, мозаїки та дошки, які містять захоплюючу та корисну інформацію.Сайт англомовний, але за допомогою автоматичного перекладача, доступний для користування.Ресурс може стати помічником учителів природничих галузей.


Географічні ігри. Платформа містить більше 100 онлайн-ігор, пов'язаних з різними географічними темами, які можна використовувати для  інтерактивного навчання.


 Вони включають головоломки континентів для сортування країн, ігри про природні ресурси, щоб знайти рідкісні ресурси на карті світу. Різноманітні географічні дослідження, як-от континенти, країни, провінції, столиці, ресурси, флора, фауна, структури та топологія, проводяться у цікавій інтерактивній формі. 




Біологія
Різноманітні біологічні дослідження проводяться в цікавій інтерактивній формі, включаючи частини тіла людини, біологічні клітини, мікробіологію та ботаніку.





Переходьте на платформу та вивчайте повний перелік ресурсів.Цікавих вам уроків!


Коментарі

  1. карта України без Крима і окупованих областей

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. пишіть розробникам, одну вікторину можливо відкоригують, я її не використовую.

      Видалити

Дописати коментар

Популярні публікації