High-Adventure Science- віртуальні експерименти для предметів природничого циклу


"High-Adventure Science" - це платформа для викладання природничих наук, яка дозволяє учням здійснювати віртуальні експерименти та аналізувати дані з реальних наукових досліджень.

Можливості платформи "High-Adventure Science" для природничих предметів можуть включати наступне:

  • Інтерактивні вправи: Платформа надає доступ до інтерактивних симуляцій та вправ, які допомагають учням краще зрозуміти складні наукові концепції через практичний досвід.
  • Візуалізація даних: Учні можуть аналізувати зібрані під час дослідів дані та використовувати графіки для візуалізації результатів. Це допомагає розуміти та висновки з отриманих даних.
  • Підтримка вчителів: "High-Adventure Science" може надавати вчителям матеріали, поради та ресурси для ефективної організації навчання природничих предметів.Уроки та матеріали англомовні,але за допомогою гугл-перекладача ви можете переглянути матеріали та отримати ідею чи адаптувати їх до свого уроку.

Приклад уроку на платформі(користуйтесь перекладачем)

  • Зв'язок із сучасністю: Платформа може пропонувати завдання та досліди, пов'язані з актуальними науковими відкриттями та проблемами, що дозволяє учням бути в курсі сучасних наукових дійств.
Приклад інтерактивів, які надає платформа: (безкоштовні для використання)

1.Фактори, що впливають на якість повітря

Як вітер, дощ і сонячна радіація впливають на якість повітря? Як деякі методи зменшення викидів можуть вплинути на якість повітря? Натисніть кнопку відтворення, щоб запустити модель, налаштуйте повзунки, щоб створити різні умови, і подивіться, як кожна змінна змінює індекс якості повітря з часом.👉https://has.concord.org/air-pollution.html


2.Рух забруднюючих речовин

Чи можете ви розмістити електростанції так, щоб у всіх трьох містах одночасно була хороша якість повітря, коли вітер дме з будь-якого напрямку? Дослідіть, як гори та напрям вітру впливають на якість повітря.👉https://has.concord.org/air-pollution-aerial.html


3.Дослідження зміни клімату

Яка залежність між CO 2 і водяною парою та атмосферною температурою? Дізнайтеся, як змінюється рівень CO 2 в океані та кількість водяної пари в повітрі зі зміною температури. Подивіться, як продовжується ріст і танення льоду. Використовуйте цю модель, щоб дослідити зворотний зв’язок у кліматичній системі Землі та те, як вони пов’язані зі зміною клімату з часом.👉https://has.concord.org/global-climate.html


4.Вивчення руху підземних вод

Використовуйте кнопки та повзунки нижче, щоб дослідити проникність кожного шару та те, як вода рухається крізь шари. Слідкуйте за краплею води. Де утворюються водоносні горизонти? Буріть свердловини та досліджуйте, який тип свердловини є стійким, а який ні.



Не забувайте підтримати блог у конкурсі! Прохання перейти за посиланням конкурсу "Kращий інтернет ресурс" та підтримати мене переглядом ресурсу( у верхньому лівому куточку натиснути кнопку "скачати дистанційно") https://testportalua.com/load/inshe/geolifescool_blog_uchitelki_geografiji/17-1-0-2500?fbclid=IwAR1wGep7tVoo3CmhXgNPwTZ6bdGnr2fzC_9EaT6eLJU8uREeqvs5EeaWh0E


Коментарі

Популярні публікації