Гра "Хто я?Що я?" на уроці географії

           Всі ми знаємо гру "Хто я?",яка заполонила серця багатьох та створює веселу атмосферу у колі сім'ї, друзів чи колег. Гру також можна використати і на уроках географії. Як? Дуже просто ...Приготувати картки за темою ,яка вам потрібна та використати уже готовий комплект гри. 
Це чудова можливість цікаво провести узагальнення теми, повторити імена мандрівників,дослідників чи весело і захопливо доповнити тематичний тиждень географії у школі та ін.
         Ця гра спонукає учнів пригадати пройдений матеріал:деталі подорожей мандрівників, явища природи, характеристику материків чи природних зон або географічну номенклатуру одного з материка та ін. Проаналізувати варіанти  та дати відповідь якнайшвидше.Варіанти залежать від теми ,яку ви обрали. 
Пригадаємо правила: учасники одягають обруч на голову з карткою,яку бачать лише його друзі і перевертаючи пісочний годинник ,за 1 хв, повинен вгадати хто у нього зображений на картці.При цьому задавати однокласникам запитання ,на які можна відповісти лише "так" чи "ні".Виграє той учасник ,який вгадає найбільше карток.

Наведу приклад карток ,які використовую з своїми учнями.Підхоплюйте ідею та створюйте свою ідеальну гру.Залишаю посилання для завантаження Завантажити тут .Натхнення вам,колеги! 













Коментарі

Дописати коментар

Популярні публікації